Ett samarbete mellan de två egenföretagen gjorde att man våren 2011 gick samman och bildade företaget Silverstadens Måleri AB. I samband med det köpte man även upp inventarierna av PB Lack i Sala, detta för att komplettera byggnadsmåleriet med en egen lackverkstad. Vi är idag 6 st medarbetare i företaget och utgår från Sala. Våra uppdragsgivare är både privatpersoner, företag, bostadsrättsföreningar och organisationer. I projekten fungerar vi både som underentreprenörer likväl som huvudentreprenörer.
Magnus Olsson
Copyright - nya Sala Måleri AB 2018, Väsbygatan 12, 733 39 Sala, Tel: 0224-23260 & 0224-18485
Tomas Molin
nya
Vi är verksamma inom hela Mälardalen. Välkomna till nya Sala Måleri AB
Sala Måleri är ett måleriföretag med lång erfarenhet och bred kompetens inom måleri. Företaget startades redan på 80-talet av Lars-Åke Larsson. Han drev detta framgångsrikt till 2004 då företaget övertogs av Tomas Molin och Magnus Olsson som tidigare varit anställda av Lars-Åke Larsson. Sedan dess har Sala Måleri etablerat sig i Sala med omnejd som en av de mest populära och anlitade målerifirmorna. Tomas och Magnus har gedigen erfarenhet med över 20 år var i branschen. De tog gesällbrev 1997 och 1998 och har sedan dess arbetat tillsammans framgångsrikt i Sala Måleri AB, först som anställda och sedan när de tog över firman 2004.
Gör en snabb rundtur, den tar 50 sekunder och är helautomatisk
Anders Larsson startade 2010 med Silverstadens Måleri.
Roger Hytönen startade som egenföretagare 2000 med Hytönens Måleri
Nu har Silverstadens Måleri AB och Sala Måleri AB gått samman och bildad nya Sala Måleri AB
nya Högsta kvalitet och kundservice- till rimliga priser
Ett samarbete mellan de två egenföretagen gjorde att man våren 2011 gick samman och bildade företaget Silverstadens Måleri AB. I samband med det köpte man även upp inventarierna av PB Lack i Sala, detta för att komplettera byggnadsmåleriet med en egen lackverkstad. Idag är vi 6 st medarbetare i företaget och utgår från Sala. Våra uppdragsgivare är både privatpersoner, företag, bostadsrättsföreningar och organisationer. I projekten fungerar vi både som underentreprenörer likväl som huvudentreprenörer.
Magnus Olsson Tomas Molin Sala Måleri är ett måleriföretag med lång erfarenhet och bred kompetens inom måleri. Företaget startades redan på 80-talet av Lars-Åke Larsson. Han drev detta framgångsrikt till 2004 då företaget övertogs av Tomas Molin och Magnus Olsson som tidigare varit anställda av Lars-Åke Larsson. Sedan dess har Sala Måleri etablerat sig i Sala med omnejd som en av de mest populära och anlitade målerifirmorna. Tomas och Magnus har gedigen erfarenhet med över 20 år var i branschen. De tog gesällbrev 1997 och 1998 och har sedan dess arbetat tillsammans framgångsrikt i Sala Måleri AB, först som anställda och sedan när de tog över firman 2004.
Roger Hytönen startade som egenföretagare 2000 med Hytönens Måleri
Anders Larsson startade 2010 med Silverstadens Måleri.
Gör en snabb rundtur, den tar under 60 sekunder och är helautomatisk
Nu har Silverstadens Måleri AB och Sala Måleri AB gått samman och bildad nya Sala Måleri AB Vi är verksamma inom hela Mälardalen. Välkomna till nya Sala Måleri AB
Högsta kvalitet och kundservice - till rimliga priser
nya